FELICIA | LIFESTYLE!

Kategori: Inspiration

Elly Pistol

Snygga och coola kläder från Elly Pistol, dessa skulle jag personligen bära hemma när man inte vill klä på sig typ, eller kanske till gymmet. Ser lite ut som träningskläder? Älskar framför allt deras bomberjackor som Therese Lindgren visat upp i hennes Videos! 

Kvälls inspo

 Är så himla galet taggad till Jul och Nyår! Hela biten kommer bli sjukt kul och jag kommer äntligen få mina saker på plats, helt ny lägenhet och jag ska göra den till min pärla! Ska ha inflyttningsfest och 2015 kommer verkligen bli mitt år, ska lägga fokus på körkort som fan och köra sista fucking året på skolan och sommaren äntligen ta studenten. Detta året har känt som en ända röra, både med kärleken och vardagslivet med flytt och jobb, men nu jävlar! Har en massa planer under 2015 och den första planen är att antagligen åka till Stockholm med älsklingen och träffa Alex som har flyttat dit från oss, hoppas verkligen det blir av! Älsklingen kommer ta körkort i slutet av sommaren och håller just nu på med att leta efter bil. Jag kommer fylla 19år vilket är sjukt.. sen 20 och får gå på systemet, haha åh längtan! Ska lägga ner mycket tid på att söka jobb vilket jag inte har gjort så speciellt mycket detta året & även försöka fixa en tattoo som jag har tänkt mycket på att göra och det är min farmors personnummer på latin på axeln. Hon betyder så fruktansvärt mycket för mig, Åh! taggad till tusen :)

Untitled-1

Midsummer Morning and Night

Untitled-2Untitled-3Vad ska ni göra på midsommar? Jag själv skall vara på mitt landställe och fira med familjen som förra året, sen blir det nog att dra på någon krökfest haha. Tänkte iallafall tipsa er om outfits att ha till morgonen då det är lite "lättare" och senare in mot midsommarkvällen. Ni hittar allt /HÄR/

Nike Air Max

Untitled-2 Åh! Dom är så snygga så jag dör. Funderar på att klicka hem ett par Nike Air Max bara för att dom är så jäkla snygga! För bara ett tagsen så hatad jag verkligen dessa skor. Tyckte dom såg så himla fula ut men har helt ändrat mig och inset att dom är galet heta. Vad tycker ni?

Jeans

Untitled-9-Recovered Är i ett behov av ett par nya jeans just nu, behöver faktiskt en rejäl uppdatering i hela garderoben om inte mer!? Har hållit på och slängt och sålt gamla kläder så det finns inte mycket kvar i låderna längre.. haha. Tänkte köra en liten bloppis på typ ringar och smyken och lite sånt smått snart. Så håll utkik! :) Dessa snygga jeans hittade jag på Nelly.com! Tycker att allt snyggt finns där. Speciellt jeans!