FELICIA | LIFESTYLE!

Kategori: Get the look

5 heta skor i höst

1. Chelsea Boots

Dessa skor har funnits länge och följt med i trenden varje gång, vad jag har sett? skorna kännetecknas av resårerna på sidan och passar till dom flesta tillfällen, du klär upp dom bäst med ett par jeans och kanske en bomberjacka? En säker outfit till vardags som sagt, och dessutom snyggt! 

2. Kängor

Kängor är en av dom klassiska och typiska höstskorna, ett måste för hösten helt enkelt! Mina favoriter är Timberlands som jag även ett par äger. Jag gillar att bära kängor med typ tighta jeans eller något som inte ser så klumpigt ut, skorna i säg är väldigt klumpiga och jag gillar att bryta av med något så inte hela jag ser klumpig ut.

 

3. Stövletter

Stövletter är ett bra alternativ för dig som gillar att vara uppklädd men att inte överdriva. Med den breda klacken passar såvida fest, vardags och till jobb. I år finns det mängder med olika material och färger. Skit snyggt tycker jag!

4. Låga skor

Jag personligen gillar inte dessa skor, ser alldeles för dressad ut och passar inte min stil alls tyvärr. Men dessa skor är ändå väldigt populära i år! Skorna är bärs ofta upp med en snygg höstkappa, kostymbyxor och någon skjorta. Skorna skulle jag vilja säga passar utmärkt till folk som vill se uppkläd ut till vardags!

5. Knähöga skor

Åh, jag älskar dessa!! förra året var det verkligen inne med knä höga PrimeBoots och jag tyckte det såg ut som att man kom från stallet helt ärligt haha. Men nu har jag fått syn på hur snygga over knee boots egentligen är. Älskar dessa med mocka! Jag skulle dressa dessa med kjol nu till hösten eller ett par jeans, ser så himla höstigt ut.

Get the look - Shay Mitchell

c800x800 Ny kategori här på bloggen! Vad tycker ni? Kommer slänga in lite såna här Get the look inlägg någon gång ibland. Iallafall så är jag påväg till biltema nu för att kolla efter en sak till bilen. Såg första avsnittet av ph i morse i sängen och är redan taggad efter andra! Iallafall så var jag på ikea i förrgår och kolla på lite nya saker till lägenheten med mamma. Skrev ner en massa saker som jag ska köpa senare men fick bara köpt mig 2 super snygga glas med mig hem haha så typiskt mig. Men som sagt så är jag på väg till biltema nu så vi hörs senare!
Upp