FELICIA | LIFESTYLE!

Jag har blivit med lägenhet!

Åh jag är så himla glad just nu. Vet ni varför? jo, för att jag har fått en lägenhet i centrala stan! kan inte vara mer än glad nu verkligen!!

I morgon innan jag börjar jobba så ska jag skriva på kontraktet. Ska bli så himla kul & jag ser så himla framemot sommaren då jag också flyttar in. Denna lägenheten var den första jag kollade på och även den som vi la bud, först lutade det emot att vi skulle tyvärr skulle förlora budgivningen eftersom den gick upp soppas mycket i pris. Men idag ringde mäklaren att personen som äger lägenheten hade valt oss, eftersom att jag är redo att flytta när som helst samt att kunde köpa diverse möbler. Detta trodde jag aldrig, att jag skulle få denna fina lägenhet. Min allra första och den är så fin! högt i tak, ny renoverad och ligger i ett fint område. En 1:a på 40,2 kvm

Iallafall så har jag träffat Jessika, Natalie och Maggan idag! hade verkligen jätteroligt, vi tog en fika hemma hos Jessika. Drack väll 3 koppar kaffe (haha) och jag kommer vara klarvaken hela natten kan jag säga, inte bara för kaffet utan också för nyheten jag fick när jag väl kom hem! haha. Som sagt så var det super trevligt hos henne. Som vanligt! Dessa tjejer kommer jag stanna för evigt med. Vi kan sitta och prata om exakt vad som helst och dem förstår mig och lika så jag förstår dem. Vi alla har haft något slags problem i våra liv som jag tror är därför som vi hittar varandra. Vi alla är lika på ett eller annat sätt. Så himla bäst! dem kommer vara mina vapendragare livet ut!

Med denna nyhet så ska lilla jag försöka somna och se fram emot morgondagen!  

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas