FELICIA | LIFESTYLE!

Mitt nya korta hår!

Åh, alltså jag kan inte vara mer nöjd med att jag vågade klippa av håret! Visst blev det snyggt? Jag är verkligen så ovan men älskar att förändra. Bort med det gamla och in med det nya! Min frisör Jessika fick äran att klippa mitt hår idag och alltså jag var bara tvungen att berätta min frisörhistoria till henne som hände mig i går, haha! Känner mig alltid så trygg och alltid välkomnade där. Så det var så skönt! Tänker aldrig byta frisör mer haha!

Iallafall så var jag på ett möte kl 2 med min bästa fina jobbcoach! Sedan åkte jag hem och åt en snabbis, efter gick jag tillsammans med mamma & pappa till min systers skola. Där hon skulle ha någon redovisning, jag vet egentligen inte varför jag gick med. Brist på annat! Fikade och pratade med våra fd. Grannar som var där och sedan gick jag och min syster hem igen. Nu har jag fixat för i morgon då jag börjar på nya jobbet! Är verkligen så himla taggad. 

Jag ska även fixa det sista med flyttlådorna så det är i ordning, så himla nervös! Men det ska bli så himla skoj att flytta till eget. Jag hoppas verkligen inte att bloggandet blir uselt från min del, men ni får ha överseende för det!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas