FELICIA | LIFESTYLE!

Bokade en tid hos frisören i Halmstad!!?

Hello! Gud vilken dag jag har haft. Jag och mamma åkte in till stan för att skriva på det sista med lägenheten tidigare idag, tänk att det är bara tre dagar kvar!!

Efter det gick vi och fikade på EH och jag som inte hade ätit lunch tog en bagel och en kaffe. Tidigare idag hade jag en klipptid, jag chansade på att gå till en helt ny salong för att jag helt enkelt ville testa någon ny! Så jag bokade på en salong inne i gallerian, vilket jag ringde dit och bokade. Det jag inte visste var att jag ringde till samma salong men till Halmstad?! Tjejen hade en skånsk dialekt mer än så tänkte inte jag på. Jag fick ett sms om att bokningen blev godkänt och där stod det Halmstad, men då trodde jag att detta var "huvudkontoret" ungefär.. och mer än så tänkte inte jag heller på tills jag gick till salongen här i gallerian och tittade på smset och tänkte, "Tänk om jag har bokat i Halmstad, fast nä? Det kan jag ändå inte ha gjort."

Men det visade sig att jag verkligen hade gjort det. Hon som stod i kassan började skratta och jag skämdes totalt sönder!! Men hon lugnade mig med att säga att det har hänt innan, att dem från Halmstad har bokat fast egentligen här. Det är så att dem har två stycken telefonnummer på deras hemsida som man kan förväxla. Vilket jag gjorde. Jag fick gå där ifrån, eftersom dom tyvärr inte hade några lediga tider till mig, vilket jag tyckte va dåligt! Med detta fick jag många skratt från mina kompisar idag haha. Lite roligt i vardagen får man ha! Nu är en tid bokad i morgon, men till frisören jag alltid har gått till. Känns lite bekvämare! Haha.. Hoppas ni haft en mycket bättre start på veckan än mig!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas