FELICIA | LIFESTYLE!

Studentfirande i morgon!

Hello! Jag har precis ätit en sen middag, la in en västerbotten-paj med lax i ugnen. Jag har ännu inte hittat en mikro som jag gillar, så får bli ugnen när jag ska värma på något fryst m.m

Idag har jag inte gjort så jättemycket faktiskt. Mötte upp mamma och pappa på en kaffe på Teatercefét och sen gick vi shoppade lite på Åhlens. Jag fick med mig en till kudde i sängen och ett diskställ som för övrigt var perfekt i köket. Det var nedsatta priser på vissa produkter och just det diskstället kostade bara 99:- så jag slog till. Behöver ändå det när jag inte har någon diskmaskin. Iallafall, så hjälpte mamma mig också med tvättreglerna nere i tvättstugan. Där jag bodde innan var maskinerna inga problem eftersom jag hade lika dana på jobbet (jobbade inom vården). Men dessa är lite i äldre modellen och jag kan väll inte säga att jag är en höjdare på att tvätta heller. Efter det planerade vi lite inför min inflyttnings firande som vi ska ha för mig på Söndag. Jag känner att jag slår ihop det med min födelsedag som är den 13/6 eftersom att jag jobbar den dagen jag fyller år och det kan lita väl vara bra att slå ihop det, tänker jag! Vi planerade bland annat att vi ska vara på uteplatsen som finns här för alla som bor här. Så mysigt och jag hoppas verkligen att solen kan titta fram då!

I morgon bär det av till ett studentfirande för min bästa kompis som tar studenten i morgon! Jag ska möta upp Jessika, som är både min och hennes kompis. Vi kommer stå med där hon springer ut och efter det möts vi alla upp kl 16.00 hos henne för fika m.m! Kommer bli så himla roligt och till kvällen drar vi alla ut och firar henne! Både jag och Jessika kommer få världens tillbakablick från när vi tog studenten förra året och gå all in igen haha! Alltså, jag kan bara inte fatta att det redan gått ett år sedan i morgon. Nu tänkte jag kila ner till affären och handla lite mat. Jag glömde göra det när jag var i stan förut!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas