FELICIA | LIFESTYLE!

Jag har fått ett husdjur!

Hejsan! Nu är jag ledig ett par dagar, jag gjorde min sista natt igår och alltså ni tror inte era ögon när jag säger att jag vaknade k 4 på eftermiddagen efter det. Haha! Till mitt försvar så är jag verkligen inte van vid att jobba natt. Men det kändes helt okej ändå! Men jag har verkligen dragit tillbaka dygnet. Haha.

Iallafall så har jag idag varit hos mamma, hämtade lite saker som jag behövde. Sedan åkte vi till Mio möbel och handlade lite, som ni ser 2st kuddfodral i Valvet som jag bara blev förälskad i!! Efter det åkte vi vidare för att köpa blommor. Mamma är den som verkligen kan blommor så hon hjälpte mig med att hitta några som passar hemma hos mig. Blev sjukt bra! Snart bär det av till Ikea och verkligen STORhandla!

Jag lagade mat och möblerade om lite för att se hur jag dela av rummet till det bästa, jag hitta en lösning och så får det vara ett tag. Det är så himla svårt med att möblera så att ett rum ser behagligt ut, utan att se helt knas ut. Men lyckades få min stora garderob på en lämpligare plats nu! Älskar verkligen garderoben men ack va stor plats den ska ta..! för övrigt har jag fått husdjur. Alltså jag får världens panik. Fiskmåsar!! Det är ju nu dem får bebisar. Okej, dem är söta men alltså kan inte dom bara hålla sin käft? och inte bara för det. Det roligaste är ju att jag sett grannen bli attackerad av dem! Jag blev själv det när jag kom hem från jobbet. Alltså verkligen alla som passerar förbi blir jagade av dem haha. Kan dom inte bara dra, snälla? Ska inte dem vara vid havet egentligen och inte i stan?? 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas