FELICIA | LIFESTYLE!

Pool Day

Bloggportalen har haft ett break och krånglat hela dagen igår.. Blev så irriterad över att jag inte fick upp mina inlägg. Urk!

Men nu ser det ut som att det ska fungera igen, vilket är bra. I dag har jag jobbat från 9-4 på mitt extrajobb som är en helt okej tid, så skönt ändå att göra några timmar och att man inte är super trött efter. Jag åkte hem till mamma efter det och åt middag eftersom det är på vägen hem från jobbet. Stannade där kanske lite extra för att kolla på Ernst! haha, jag typ hat-älskar honom på något sätt. Efter det åkte vi och handlade, vilket jag ångrade eftersom det var proppat med folk i sista sekunden för midsommarhandling. Jag somnade till i soffan efter det hemma hos mamma och jag bestämde mig för att det kanske var dags att åka hem till mig! Jag ska ju ändå upp tidigt i morgon och jobba.

Men som sagt så slutar jag kl 2 i morgon vilket är jätteskönt! Hinner som sagt med både delarna. Idag har det inte varit så himla bra väder och jag antar att de inte blir det i morgon heller. Som vanligt på en midsommardag? Right..? Nästa vecka har jag planer på att åka till Ikea och shoppa en hel del för lägenheten. Ska kolla på grejer till köket, som glas och besticklådor m.m lampor.. praktiska saker och lite annat. Annars ska jag försöka få in en vinkväll med Jonna också som vi bestämde sist vi sågs.

Vad är era planer i morgon?

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas