FELICIA | LIFESTYLE!

Inflyttningsfest + firande för min 21års-dag

Hejsan. Åh, igår hade jag inflyttnings firande/firande för min 21års dag hemma hos mig med släkten. Hade jätte mysigt och fick visa runt hur jag bodde! Det tråkiga var att det inte var fint väder så vi kunde sitta på altanen. Det blev lite trångt med mycket folk i min etta i slutändan, haha. Tur att köket är stort! Iallafall så fick jag mycket fint som jag är så nöjd över! Uppskattar det väldigt mycket.

Efter det så hade jag en tvättid från 18.00-22.00, faktiskt min första där och då hjälpte mamma mig bara för att visa. Hon kunde inte heller så jättebra, eftersom maskinerna är från urminnes tider hahah! Det tog en stund men det gick! Iallafall så behövde jag gå och lägga mig väldigt tidigt efter det. Jag skulle ju upp och jobba vid 06.00.. Urk! Jag hade ju vant mig nu att vakna sent eftersom jag har varit ledig en del nu! Men nu är det på igen och jag jobbar tre nätter, vilket kommer vara väldigt jobbigt nu i början. I morgon är det egentligen körstopp på jobbet eftersom dem ska greja med elen i hela fabriken och då är ordinarie lediga (om dem vill). Men jag ville visa framfötterna och hjälpa till, såklart! Så det är som vanligt i morgon, efter det är det två eftermiddagar innan jag börjar på nattskiftet.

Jag var på studentfirande i Lördags för min tjejkompis, och det var hur bra som helst! Så himla fint. Saknade verkligen att ta studenten när både jag och Jessika såg flaken åka förbi! Jag var ute på krogen samma kväll och jag var väldigt trött dagen efter, haha därför har jag nu tillfälle att skriva. Men sammanfattning av kvällen så var den väldigt rolig och vi skratta så mycket, åt god mat och firade hela kvällen! Bästa.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas