FELICIA | LIFESTYLE!

En kort Midsommar..

Min midsommar igår spenderades kvällen hemma hos min morbror med familj. Jättemysigt!

Efter att vi grillat och ätit massor, så himla gått! Samt efterrätt så blev jag extremt trött och fick åka hem efter ett tag. Jag hade ju som sagt jobbat från 06.00-14.00 samma dag och mina ögon var verkligen blodsprängda.. Så det var gott att få åka hem och sova ut kan jag säga! Beskrivningen av min midsommar är trött, kort och utmattad ungefär, haha! Så trist..

Idag jobbade jag samma tid som igår, (i morgon också) och i morse var jag så himla trött när larmet satte igång. Hela dagen idag på jobbet gick bra faktiskt, utan större krångel! Möttes av mamma och pappa som var hemma hos mig med Pizza! Hur goals efter en lång dag på jobbet?! Efter det betalade jag räkningarna, pratade lite med mamma. Och vipps så blev jag jättetrött och har nu sovit en lång stund, behövdes verkligen. Och nu har jag tagit en lång dusch samt gjort lite kvällsmat till mig. Jordgubbar med mjölk! Ska strax sova igen, i morgon gör jag en till förmiddag. Sedan går jag in på 2st eftermiddagar och 2st nätter, efter det är jag ledig!

Till helgen har jag och Jonna tänkt att träffas hemma hos mig, en sleepover och vinkväll! Hon har inte varit här i nya lägenheten än. Det konstiga är att hon är den ända som inte har gjort det. Haha, hon är ju ändå min BFF?! Orsaken är att våra jobb har krockat. Men som sagt så ska vi försöka få in en kväll hos mig! Mysigt.

Hoppas ni haft en trevlig Midsommar!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas