FELICIA | LIFESTYLE!

Torsdags jobb

Idag började min dag med jobb på förmiddagen, jobbade över en timme för chefen kom förbi och det blev självklart att vi snackade en stund. Iallafall så åkte jag hem direkt och lagade mat, efter det däckade jag i soffan, var verkligen helt slut. Ligger man i soffan är det risk att man somnar till! Vaknade iallafall vid 9 tiden och hade ett missat samtal från min tjejkompis. Blev att jag gick till hennes jobb som ligger mitt i stan, hon skulle stänga butiken så stannade där en stund tills hon slutade. Följde med henne till bussen och sen sa vi hejdå! Jag har verkligen världens bästa vänner runt om mig.

En jättefin kväll hade det varit med solnedgång! Älskar sådana kvällar. I morgon kommer Jonna hit som jag har nämt innan! Ska bli så mysigt att ba sitta på vårt stammiställe och bara prata hela kvällen! Är ju ledig nu hela helgen (från extrajobbet också!) vilket är skönt. Dock skulle jag vilja vara ledig nästa helg också, då det är festival här i stan. Med artister som HOV1 som jag älskar, Pegg Parnevik m.m men lyckades aldrig bli ledig en hel kväll så kan ej ta en drink. Jobbar nämligen natt, så jag kan ju vara ute till en början på kvällen men ej dricka, vilket är lite små tråkigt.. Men så får det bli, chas is king!!

Ligger här i sängen och nyss pratat med Natalie en kort stund, om våra j*ävla kill problem. Hon skulle dock upp och jobba, så hon var tvungen att lägga sig. Det ska jag med göra snart. Hoppas ni haft en bra Torsdag!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas