FELICIA | LIFESTYLE!

New facial routine | Rituals

Sist när jag var i Karlstad gick jag in på Rituals på Bergvik. Älskar verkligen den affären, med spa känsla direkt när man kommer in! Deras produkter är så himla bra!

Jag fick med mig en Cleanser som tar bort makeupen, (och mina vännner, den tar verkligen bort makeupen och mascaran helt!!) så himla skönt när man bara kan lätt kan gnugga och makeupen är borta. Denna fuktar huden bra, jag fick även ett test på en dagkräm som även den ger mycket fukt. Jätteskön på huden och man känner sig mjuk och len efteråt. Ni vet när man har varit på ansiktsbehandling, ungefär så! Bästa känslan. Till det köpte jag ett Facial toner som kombinerar regngörningen lika så, väldigt bra. Hittar inget som jag ogillar med denna. Blev så paff när jag öppnade förpackningen och det var en pump, vilket är bäst! Sen är det svårt att avgöra hur ett ansiktsvatten är, men att det var en pump gjorde det till något ännu bättre verkligen. Love it!

Inga av produkterna luktar kemikalie eller stark parfym och det tycker jag är väldigt bra eftersom man inte vill ha något som är konstgjort i ansiktet. Detta känns naturligt och bra! Jag har testat detta i en vecka drygt och jag är så nöjd med detta. Jag tror jag har hittat my man to be! Dessutom ligger priserna inte allt för högt heller vilket man kan tro för väldigt bra produkter. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas