FELICIA | LIFESTYLE!

USA Resan (långt inlägg)

Tänkte ta ett litet snabbt inlägg på hur resan i USA var och vad vi gjorde m.m, de kan va kul även för mig att kolla tillbaka till! 

Dem första dagarna så kände jag bara mig så liten i de enorma landet. Min pojkväns pappa som typ varit där kan hela stället kändes de som och han visste precis vart vi andra bara hände med med våra tunga och stora väskor. Det första vi gjorde var att hyra en bil, en galet stor bil med 7säten. Och alla bilar där var extremt stora överhuvudtaget. Så man kände sig verkligen liten. Vi åkte i typ 1 1/2 timmar till huset vi hade hyrt och det låg precis vid beachen. Så det fanns surfbrädor och grilluteplaats, så mysigt! Det var inte det största huset men den va mysig och fin. Vi har ju i jetlaget och var vana vid svensk tid och vaknade tidigt i morgonen där, runt kl 5 haha. Vi åt frukost på en restaurang som hade öppet 24/7, och sen handlade vi mat på Walmart som också har öppet hela tiden, vilket är så konstigt för oss i Sverige. Jag verkligen älskade den affären från första början. Finns verkligen allt där och då menar jag allt. Ni bör veta, men det var så coolt att vara där inne och se på maten..? dafuq, men seriöst. Helt konstigt va olika grejer i matväg som fanns där. Allt från redan hackad lök, färdig hackad dipp och grönsaker i typ family size. Tog väll säkert någon timme där och redan utanför ville jag dit nästa dag och kolla mer haha.

De mesta vi gjorde var väll att varje dag hitta på något att göra för att se så mycket som möjligt. Vi gick bland annat i Santa Monica, Mexikanska gränsen, San Diego, Los Angeles och det coolaste var nog Los Angeles där vi åkte upp till skylten och kollade på utsikten. Gick på Walk of fame och Beverly Hills. Jonas pappa tatuerades på Kat von D's studio och j*vlar vad tatueringen blev bra! 

Vi var där i en vecka drygt i huset och sen åkte vi vidare till Las Vegas, bodde på ett hotell där i 1 1/2 dag, vi firade julafton där och på morgonen fick vi alla en julstrumpa med lite grejer i. Så mysigt, jag hade ingen julkännsla alls haha vilket kanske var uppenbart. Jag köpte inte mycket alls i Las Vegas för det fanns verkligen så mycket av allt. Vi åt en julmiddag och på kvällen åkte vid limousin. Efter ett par super roliga dagar där bilade vi vidare till Sacramento, där min sambos pappa med familj har haft hus.Vilket dom kunde staden bra och det var lättare att få tag på matställen och shopping. Så där stannade vi 1 vecka och bodde på ett hotell med kök, jag och Jonas och hand bror delade samt dom andra ett eget. Vi hämtade upp Jonas pappas pickup som Jonas fick tillåtelse att köra för familjebilen var det 25års gräns. Så det var så skönt att vi kunde åka vart vi ville och när vi ville! Jag och Jonas hoppade de mesta där och handlade testade massa grejer.

 

Dem sista dagarna där stor handlade vi för att ta med oss hem i en koncerner. Tvättmedel som är gigantisk som ungefär räcker i minst ett år, disk, städ, mat (som inte blir gammalt fort) m.m. Vi träffade även på ett par bekanta till dom där vi fick komma och se deras hus, hur fint va inte det!? det huset var verkligen som drömmen man ser på filmer. Ett stort vitt hus, dog när jag var där inne. Började typ planera hur man kunde inreda huset haha! Vi åt middag med dom på Texas Road House, min nya favorit restaurang. En middag för 9 pers haha, men det var så trevligt och dom var så snälla! vill typ be om ursäkt att alla jag träffat i USA har hört min kassa engelska men jag har faktiskt lärt mig otroligt mycket på bara 3 veckor där. Har liksom aldrig viljat att någon ska höra min engelska men där blev jag mer och mer säker på allt. Kan iallafall säga att det var en otrolig resa som har varit både upp och ned gångar då, iallafall dem sista dagarna. Då jag fick ett samtal från min syster i Sverige som förändrade typ allt. Som man aldrig vill vara med om. Att mista sin ägodel, sin finaste hund. Fyfan va jag mådde piss den sista tiden där och veta att jag är fler mil ifrån dem.

     

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas