FELICIA | LIFESTYLE!

Kapten Röd och 20års fest!

Hej! har verkligen haft ointressant liv och inget att skriva om. Mitt fokus är på mitt arbete och hinner därför inte uppdatera som vanligt! har störta delen jobbat varje dag och om inte har jag vilat upp mig. That's life..!

Såklart har det hänt en del! men inte så mycket, förra helgen var jag ledig vilket var så himla skönt rent ut sagt! fick äntligen träffa tjejerna igen och gud va vi har skrattat och snackat om de vi missat. I Fredags var vi, jag och Jessika samt hennes sambo och hans kompis på Kapten Röd här i stan! Svin kul och jag hade självklart tagit fel på dagen. Bara för att hon hade gjort det innan så hade jag helt ställt in mig på att de var lördag ist för fredag. Så jag var i Vänersborg en halvtimme innan det började.

Dock gjorde det inte mycket alls då han började spela redan vid 9 och portarna öppnades kl 18.00 men roligt var det och satt mest i öl-tältet och snacka, vi alla kände att de var nog vid 11 tiden och gick där ifrån. Hem till mig snabbt och vidare till matstället för att ta hem lite käk till Jessika. Vi båda blev så himla trötta när vi kom hem dit och jag stannade inte länge förens jag var hemma hos mig igen. Somnade direkt.

Jessika fyllde år i Söndags! 20år och självklart var vi samlade. Hon hade lite fika på eftermiddagen och slog ihop hennes släkt/vänner med oss kompisar i en lokal. Hon och hennes sambo hade fixat och donat så himla fint för oss! efter ett tag när alla hade gått gick vi andra ut på baksidan och tog upp kubb och började spela. Skit mysigt och solen var med oss hela kvällen! Vi alla tjejer gav henne en tripp till Ullared, som vi snart ska fixa ihop. Sa att vi skulle supa ner henne på vägen dit och lägga henne i kundvagnen, haha! Va vi ska skämma ut henne haha, så himla roligt! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas