FELICIA | LIFESTYLE!

Fokus på jobb

Hejsan! Har inte haft tiden till att blogga då jobbet är i full fokus. Har faktiskt lite roliga saker att berätta, vilket ni får veta snart! Ska bli så himla roligt dock är jag lite stressad över detta då jag inte har fast arbetsplats och vet ej hur det blir efteråt. Men detta är egentligen inget problem som det ser ut, men jag ska alltid stressa över de minsta. Dock ser jag så mycket fram emot planerna i vinter! (om det blir av) Igår jobbade jag kvällspass vilket jag gör i kväll igen. Sedan har jag två nätter, och efter det är jag ledig! På en helg också, så himla skönt. 

Ska iväg och ha ett möte med min chef direkt när jag börjar vid kl 14.00. Igår var det stopp i lagret, vilket gjorde att vi inte kunde producera. Så jag fick tillbringa kvällen på en helt annan maskin, gick bra. Tills linjen över oss hade problem och jag fick gå upp och hjälpa dem! Nog om det. Ska strax börja fixa mig, hoppas på att kvällen blir bättre än igår.

Iallafall så åkte jag hem till mamma och pappa igår kväll efter jobbet. Orkade verkligen inte sova hemma hos mig, har typ inte orkat handla och pallar ej laga mat. Ni vet när man bara vill hem till mammi ibland, där det är fullt med mat och värme hahah. Det är faktiskt okej när man är 21år haha! Jag och mammi har planer på att boka massage och unna oss en mor och dotter dag med varandra, vilket ska bli så jäkla underbart.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas